Tía Pepa (re)styling

Tía Pepa (re)styling

dinsdag 25 juni 2013

UITSLAG GIVEAWAY ETC. ETC.........

Zo, dat is lang geleden dat ik een blog geschreven heb. Het was even erg hectisch allemaal. Allereerst kan ik opgelucht mededelen dat beide kinderen geslaagd zijn. Het was hier dus groot feest en we hebben het dan ook uitgebreid gevierd. Vandaar dat er even geen tijd was om te bloggen. 


Volgend jaar wordt het CIOS (dochterlief) en International Business Administration (zoonlief).
Vandaag hebben we ook te horen gekregen dat onze jongste zoon over gaat naar klas 3.
Ik heb het gevoel dat de vakantie bijna kan beginnen nu. 

Maar eerst moet ik natuurlijk nog bekend maken wie de GIVEAWAY gewonnen heeft. 


Ik ben duidelijk een beginner in het "Giveaway-gebeuren". De kleur was misschien iets te uitgesproken en sprak niet iedereen aan, iets waar ik een volgende keer dus rekening mee zal houden. Maar daarom, voor diegenen die er wel van houden, des te meer kans. Ik heb mijn mannetje even het lootje laten trekken en de gelukkige winnares is ........

Peetje van "De Witte Lanteern". 

Als je me even je adresgegevens mailt dan stuur ik het zo snel mogelijk naar je toe. 

Ik moet helaas bekennen dat ik jullie blogs schromelijk verwaarloosd heb. Dit had niet alleen te maken met het slagen van de kinderen maar ook met het evenement waar wij het afgelopen weekend aan deelgenomen hebben, de "Samenloop voor Hoop". Dat is 24 uur lopen in estafette om geld in te zamelen voor het KWF. Naast het lopen heb ik er ook nog met een kraampje gestaan waar ik mijn beschilderde wijnflessen heb verkocht.



Ik had er 38 gemaakt, nogal een karwei dus. Maar er zijn er wel 35 van verkocht! Ik zal jullie in mijn volgende post wat meer van de flessen laten zien. 

Ik ga niet beloven dat ik alles bij ga lezen, maar ik ga jullie wel weer volgen hoor!

Un abrazo y hasta pronto,
Pascale

donderdag 6 juni 2013

GIVE AWAY


 

Wat vliegt de tijd. Het was even heel druk de afgelopen periode dus heb ik weinig tijd gehad om te bloggen en bij jullie te reageren. Het einde van het schooljaar is iedere keer opnieuw hectisch. Vandaag hebben we de nieuwe bruggers al weer ontvangen en oh, wat zijn ze toch weer klein (en schattig, maar laat ze dat vooral niet horen). En wat zijn mijn huidige bruggers gegroeid in een jaar tijd. Nog een weekje en dan weten we ook de uitslag van onze twee examenkandidaten hier thuis. Ik vind het superspannend maar moet nog even geduld hebben. 

How time passes by so quickly. I have been very busy lately so I had very little time to read your posts. Next week we will know if our two eldest children passed their exams so we need to have a little more patience.


Ik had het beloofd, ik ben de 100 volgers voorbij en dus is het tijd voor een giveaway. 
Ik heb besloten dat ik het volgende ga verloten:

 * Een flesvaas met handgemaakt hartje.
* Een zelfgemaakt linnen hartje bedrukt met een vintage poststempel.
* Een zelfgemaakt waxinelichtje met een schelpendecor.

I promised you a give away because I passed the number of 100 followers so here it is. I decided to give away the following: 

* A painted bottle with handmade heart.
* A handmade linen heart with a vintage stamp print on it.
* A handmade tealight holder with shell decoration.






Wil je meeloten, laat dan een reactie achter op mijn Blog. Iedereen is welkom, ook stille volgers. Heb je zelf een Blog dan kun je onderstaande afbeelding met een linkje op je Blog zetten. 
Je kunt reageren tot maandag 24 juni, daarna maak ik de winnaar bekend.

If you want to join, leave a message on my blog. If you have a Blog of your own you can put the picture below on your blog with a link. You can participate until 24th of June. After that I will anounce the winner. 


Un abrazo, Pascale